Welkom op de kleine en de grote planeet

CONTACTEER ONS

Kluizeveldenstraat 106
2170 Merksem

[email protected]

OPENINGSUREN

Ma - vrij: 07u00 - 18u00

Za - Zo: gesloten

Contactformulier
 Klik hier voor foto's kindjes (privé)

LOCATIE

DOCUMENTEN

Huishoudelijk reglement

Hierna volgt de tekst van het huishoudelijk reglement. Als je dat wenst kan je het huishoudelijk reglement hier downloaden als pdf-bestand, zodat je het kan afprinten.

files/276/huishoudelijk-reglement-2021.pdf


Inlichtingenfiche

Hierna volgt de tekst van de inlichtingenfiche. Als je dat wenst kan je de inlichtingenfiche hier downloaden als pdf-bestand, zodat je het kan afprinten.

Inlichtingenfiche

Schriftelijke overeenkomst

Hierna volgt de tekst van de Schriftelijke overeenkomst. Als je dat wenst kan je de schriftelijke overeenkomst hier downloaden als pdf-bestand, zodat je het kan afprinten.

Onthaalbrochure

Onze opvangvoorziening De Kleine Planeet – De Grote Planeet is een groepsopvang die een vergunning van Kind en Gezin heeft. Dit betekent dat wij aan een aantal algemene voorwaarden moeten voldoen en dat wij een bepaalde basiskwaliteit in onze opvang bieden. Een voordeel hiervan is dat wij aan onze ouders fiscale attesten kunnen uitreiken voor het aftrekken van de opvangkosten van het belastbare inkomen.Lees meer

kwaliteitshandboek

Hierna volgt de tekst van het kwaliteitshandboek. Als je dat wenst kan je het kwaliteitshandboek hier downloaden als pdf-bestand, zodat je het kan afprinten.

Klachtenformulier

Vragenlijst